dimecres, 9 de juny del 2010

A LA TROBADA

La nostra jove escola no volia perdre's el poder anar un segon any a la Trobada de les escoles en Valencià celebrada enguany a Estivella.

Participarem moltes de les escoles i instituts de la nostra comarca: primer a la cercavila, acompanyats pels tabals i dolçaines de la colla "Garramatxa" d'Almenara, de la banda de l'IES la Vall de Segó i de la Unió Musical Cultural d'Estivella, i en les diferents paradetes.


En acabar la cercavila, puguerem veure alguns dels nostres xiquets i xiquetes de l'escola que, amb molta il·lusió, pujaren a l'escenari. La nostra AMPA, havia preparedes unes pancartes i un interessant taller del collars i plomalls indis que va agradar molt a tots aquells que passaren a fer-ho.
Les demés escoles i instituts, també tenien les seues paredetes, on podiem fer-se collars, carassetes, ventalls, imants, volaorets amb rondalles d'Enric Valor, etc. I per acabar la vesprada, el sopar.

Van ser una vesprada i nit molt divertides on tant els xiquets i xiquetes com els adults ho passarem de meravella i compartirem i gaudirem de la nostra llengua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada