diumenge, 30 d’octubre del 2016

VISITA AL "MUSEU PRÍNCEP FELIPE"




Els alumnes de cinqué i sisé de primària van visitar el Museu Príncep Felipe els dies 27 d'octubre i el 3 de novembre.


Al museu vam fer dos grups i ens vam distribuïr per vore d'una banda l'exposició "Els nostres dinosaures"  . En aquest enllaç podeu veure una galería de fotos sobre l'exposició
https://youtu.be/8LVUJtTml-s. Ells van gaudir de les maquetes e imatges d'aquestes animals que van viure fa millions d'anys.




Després van visitar la mostra "GRAVEDAD ZERO" amb la qual van descobrir els fenòmens que genera el sol i com aquestos incidixen en la vida del planeta Terra.








L'altre grup,  van visitar l'exposició de "NIKOLA TESLA: IDEES COM LLÀMPECS" una adaptació del projecte expositiu que es va vore en 2014 i que percorre la vida i trajectòria d'aquest científic e inventor. Van participar molt amb totes les preguntes que els van fer i, a més, se'n van sorprendre molt de tots els efectes que els van mostrar. Aquest és l'enllaç del resum de l'exposició:   https://youtu.be/IJoZeixPrI8.



Per finalitzar el día vam anar al "Gulliver" on tots van llançar-se per les rampes i els tobogans d'aquest inmens ninot. Mireu cóm gaudiren!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada