dimecres, 4 de gener del 2017

FESTA DE NADAL A LA NOSTRA PORTA DEL SOL!!

El día 23 de desembre del 2016 vam acabar l'any a l'escola d'una manera molt divertida. Cada curs va preparar un motiu nadalenc per a decorar el nostre mural de la nostra particolar "Puerta de Sol" i vam baixar al pati  per ficar-los i guarnir-lo. Mireu qué bonic ens va quedar!:




A més, cada classe va preparar el seu cotilló i els seus complemets per a rebre el nou any amb la festa i l'algaravia que es mereix el seu tancament.  Per això ,a les tres i quart de la vesprada, vam baixar al pati i ens van ficar davant del nostre mural per classes i, tots abillats per l'ocassió,  vam escoltar les dotze campanades. Cada xiquet portava dotze gomets que va anar-se ficant al mateix temp que s'escotaven les campanades. Per continuar amb la festa van cantar i ballar tots una nadala que havien preparat amb el mestre de música, Enric. Finalment, vam prendre el berenar que el menjador sempre regala i ja vam continuar ballant fins a l'hora de l'eixida.

Per la megafonia de l'escola es va anunciar el numero premiat de la nostra rifa de la "panera de Nadal" que tant bon menjar portava. El número premiat va ser el :

1550

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada