dimecres, 14 de febrer del 2018

EL MICE A LA CASA DE CULTURA DE PORT DE SAGUNT!!

El dimecres 14 de Febrer, els alumnes de 5è. i 6è de la nostra escola han anat a la casa de cultura del Port de Sagunt per gaudir del visionat del curtmetratges de la 6ª Mostra internacional de cinema educatiu (MICE VALENCIA). Es proposa com una oferta per als nostres xiquets, xiquetes i jovens, així com per a tota la societat en general, apropant la cultura de la imatge a la població infantil. El foment de noves formes d'oci, de la comunicació audiovisual i l'intercanvi d'idees, d'interpretació dels missatges enviats pels mitjans de comunicació contribuixen al lliure accés de tots els futurs ciutadans a la cultura en general.
Alguns centres de la comarca del Camp de Morvedre com "CEIP BALADRE"  entre altres han participat en aquesta mostra i han acudit al visionat per poder gaudir d'un matí diferent en la companyia del seus companys i dels seus mestres.

Ací vos adjuntem totes les possibilitas de curts d'animació entre els quals estan alguns del que hem pogut veure amb el nostre alumnat: "Botzinàs","Jugant a les casetes", "Terra sense maldat", "El canvi d'aigua per a un peix", "Essència rebel", "El regal", "A priori", Etnofobia", "Sobre una mare","Teddy bear", "Catherine",...
Una oferta educativa i molt interessant per a gaudir-la de part dels xiquets/es i també dels adults.

¡¡ VOS LA RECOMANEM!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada